Solární carporty

Moderní solární carporty kombinují elegantní design s praktickými funkcemi, čímž poskytují nejen ochranu pro vozidla, ale také efektivní získávání čisté energie.

Chci solární carport

Výroba energie

Díky integrovaným solárním panelům carporty generují obnovitelnou energii, kterou lze využít pro vlastní potřebu nebo pro napájení elektromobilů.

Moderní a ověřené technologie

Pro naše projekty používáme pouze ty nejmodernější technologie od našich ověřených dodavatelů.

Integrace elektromobility

Do Vaší nové energetické sítě umíme integrovat nabíjecí stanice pro elektromobily.

Ochrana vozidel

Carporty poskytují spolehlivý kryt před nepříznivým počasím, jako je déšť, sníh nebo přímé sluneční záření, čímž chrání vozidla a zvyšují jejich životnost.

Kompletní zaškolení

Naučíme Vás systém ovládat, vysvětlíme Vám funkce ovládacích prvků a budeme Vám k dispozici pro případné pozdější telefonické dotazy.

Podpora elektromobility

Carporty s možností integrace nabíjecích stanic pro elektromobily přispívají k rozvoji elektromobility a snižování uhlíkové stopy.

Co jsou solární carporty

Carporty představují moderní řešení krytého parkování, které kombinuje estetiku s funkcionalitou. Tyto přístřešky chrání vozidla před nepříznivými povětrnostními podmínkami, jako je déšť, sníh nebo přímé sluneční záření.

Solární carporty nejen zajišťují pohodlné parkování, ale také generují čistou elektrickou energii.
Chci solární carport

Ochrana, úspora a udržitelnost

Solární carporty nabízejí více než jen kryté parkování. Díky solárním panelům instalovaným na střeše vytvářejí obnovitelnou energii, kterou lze využít pro napájení elektrických zařízení, nabíjení elektromobilů nebo ji lze dodávat zpět do elektrické sítě.

Tím nejen že šetříte na nákladech za elektřinu, ale také přispíváte ke snižování uhlíkové stopy.
Chci fotovoltaiku

Ušetřete za energie s našemi solárními carporty

Chraňte Váš vozový park a současně generujte čistou a obnovitelnou energii pro jeho provoz.
Chci solární carport

Flexibilita a modulární řešení

Carporty jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby malých i velkých parkovišť – od rodinných domů až po komerční prostory, jako jsou obchodní centra, nemocnice nebo univerzity.

Modulární systémy umožňují přidávání dalších sekcí podle potřeby a lze je snadno přizpůsobit konkrétním požadavkům zákazníků. Tímto způsobem zajišťují maximální efektivitu a funkčnost, a to i v omezených nebo netradičně řešených prostorách.
Chci fotovoltaiku

Carporty a rozvoj elektromobility

V dnešní době roste poptávka po ekologických a udržitelných řešeních, a právě solární carporty s možností nabíjení elektromobilů jsou odpovědí na tyto potřeby.

Díky nim mohou firmy i jednotlivci snadno přejít na elektromobilitu a zároveň využít výhod obnovitelných zdrojů energie. Investice do solárního carportu navíc snižuje provozní náklady bezemismích vozidel.
Chci solární carportChci fotovoltaiku